Publicat la: 20.08.2020. 18:04 / 611 views

BRUYNSEELS A LANSAT CANDIDAȚII DE LA BUZĂU. GHEORGHE VLASE, DE LA RE:START, PENTRU PRIMĂRIE

Creditată la prezidențiale cu mii de voturi din partea buzoienilor, Ramona Ioana Bruynseels a revenit, astăzi, la Buzău, pentru a lansa candidații RE:START România. Omul de afaceri Gheorghe Vlase va fi candidatul pentru funcția de primar al orașului Buzău.

vlase 2RE:START România este un partid nou, înființat în februarie, iar în județ va avea candidați în câteva comune, listă completă de consilieri municipali la Buzău și candidat pentru prima funcție din Palatul Comunal. Întreprinzătorul Gherghe Vlase se aruncă din nou în bătălia pentru Primărie.

Vlase este singurul economist de pe lista de candidați pentru funcția de edil-șef.

Printre alte proiecte anunțate de Gheorghe Vlase se află digitalizarea serviciilor publice ale Primăriei și asocierea întreprinzătorilor în vederea dezvoltării economice a orașului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!