Publicat la: 22.11.2017. 19:30 / 1.013 views

BRADUL DE CRĂCIUN. ANUL ACESTA POMII DE IARNĂ SUNT AUTOHTONI

Anul acesta, Municipalitatea nu mai aduce brazii de Crăciun din Harghita. În Orăşelul Copiilor va fi împodobit un brad din zona Gura Teghii, iar pe platou, unul din zona de câmpie a judeţului. Acesta va fi inaugurat oficial de Ziua Naţională a României, odată cu aprinderea iluminatului festiv în tot oraşul.

brad craciunAstăzi a sosit primul brad de Crăciun, care va fi instalat în Parcul Crâng, unde se va amenaja Orăşelul Copiilor.

Aici, copiii se vor putea întâlni cu Moş Nicolae pe 6 decembrie, când orăşelul va fi deschis oficial.

Cel de-al doilea brad, care va fi montat în faţa Palatului Comunal, a fost identificat în zona de câmpie a judeţului.

Anii trecuţi, cei doi brazi erau primiţi în dar din Harghita, însă costul transportului lor până la Buzău era „exagerat de mare”.

Brazi de aceeaşi calitate se găsesc din belşug în nordul judeţului nostru şi distanţele sunt mult mai mici.

De altfel, banii cheltuiţi pentru brazii de Crăciun sunt foarte puţini, pentru că unul dintre ei a fost donat de o buzoiancă din Limpeziş iar pentru celălalt a fost aplicat preţul practicat de Romsilva, care include şi transportul.

Bradul de Crăciun din Piaţa Dacia va fi inaugurat pe 1 decembrie, când se va deschide Târgul de Iarnă şi va avea loc spectacolul dedicat Zilei Naţionale a României.

Odată cu aprinderea luminilor multicolore din brad se va aprinde şi iluminatul de sărbători din întreg oraşul. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!