Publicat la: 26.08.2019. 18:51 / 307 views

„BOXUL” RĂMÂNE LA GLORIA. PENTRU FUTSAL NU SUNT VEŞTI BUNE

Luna trecută, printr-o hotărâre cu majoritate de voturi a Consiliului Local Municipal, secţiile Box şi Futsal din cadrul SCM „Gloria” au fost dezactivate. Motivul a fost insuficienţa fondurilor bugetare. În şedinţa din 23 august, hotărârea anterioară a fost anulată, dar numai pe jumătate.

BOX FETE 2Ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local Municipal întrunit în şedinţă ordinară în 25 iulie 2019, secţiile Box şi Futsal de la Sport Club Municipal Gloria Buzău, au fost dezactivate.

Hotărârea a fost pusă în aplicare de la 1 august dar, în şedinţa din 23 august, consilierii au hotărât ca numai secţia de Futsal să rămână dezactivată.

În consecinţă, în şedinţa CLM de luna aceasta, consilierii au revenit asupra hotărârii anterioare, dar numai pe jumătate.

Doar secţia de box va fi reactivată.

Reactivarea boxului nu va influenţa negativ bugetul Clubului, conform aprecierii primarului.

Iniţial, consilierii opozitiei au depus un proiect de hotărâre pentru activarea ambelor secţii, dar proiectul nu a întrunit numărul necesar de voturi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!