Publicat la: 25.01.2021. 20:17 / 399 views

BOTEZ CU PESTE 100 DE PERSOANE, ÎN PANDEMIE. PETRECEREA A FOST ÎNTRERUPTĂ DE POLIȚIȘTI

O petrecere de botez la care participau peste 100 de persoane a fost întreruptă aseară de polițiștii buzoieni. Botezul ar fi fost oganizat de un preot, pentru copilul său. Evenimentul era organizat la un local situat la ieșirea din municipiul Buzău  iar polițiștii și jandarmii au acționat după ce au fost anunțați de către unul dintre participanți

petrecereOamenii legii au intrat în local, au oprit petrecerea și au dat mai multe sancțiuni.

Organizatorul evenimentului este preotul din Cernătești. Acesta a fost amendat pentru zădărnicirea combaterii bolilor, cu 2000 de lei. Potrivit oamenilor legii, peste o sută de meseni au fost găsiți în restaurant.

Preotul susține că în restaurantul amenajat special pentru festivități  se aflau câteva zeci de persoane care nu aveau nicio legătură cu evenimentul său.

Forțele de ordine care au intervenit au legitimat 65 de persoane, aplicând 30 de sancțiuni contravenționale participanților la evniment. De asemenea, urmare a intervenției, petrecerea a fost oprita si toate persoanele au părăsit locația. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!