Publicat la: 26.09.2013. 21:39 / 4.754 views

BOŞCODEALĂ VS. O SUBORDONATĂ, ÎN PROCESUL CU D.N.A., DIN DOSARUL „GLORIA”

BOSCODEALA VS. O SUBORDONATA

Primarul Constantin Boscodeala in proces cu o subordonata din Palatul Comunal. Va fi situatia cel putin ciudata din procesul in care edilul-sef va fi judecat pentru abuz in serviciu in „dosarul Gloria” instrumentat de DNA. In ciuda voturilor contra exprimate de consilierii din Opozitie, astazi, alesii USL au decis ca miniparlamentul local sa fie reprezentat in proces, impotriva primarului Cosntantin Boscodeala chiar de catre o consiliera de la departamentul Jurdic din palatul Comunal. Consiliul Local Municipal este parte civila in procesul in care DNA sustine ca bugetul local a fost prejudiciat cu aproape 50 de miliarde de lei, prin finantari ilegale catre Gloria Buzau.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!