Publicat la: 29.04.2014. 20:47 / 3.616 views

BOŞCODEALĂ: „SALA DE SPORT DE LA LPS VA FI GATA IN 2014!”. FONDURI EUROPENE SI PENTRU INTERNATUL DE LA HASDEU

Veste bună pentru actualii si viitorii elevi ai Liceului cu program sportiv din Buzau.

SALA DE SPORT LPSPrimarul C-tin Boscodeala a anuntat ca pina la sfirsitul acestui an  Liceul Sportiv va avea o noua sala de sport, conforma cu pretentiile liceului buzoian, gratie fondurilor obtinute de la Compania Naţională de Investiţii. 

In plus, edilul sef a anuntat ca se incearca obtinerea cu prioritate de fonduri europene pentru internatul si centrul de informatica de la Colegiul Hasdeu.

Un alt obiectiv inceput de citiva ani dar neterminat este sala de sport de la Colegiul tehnic. In perioada urmatoare se vor cauta fonduri si pentru finalizarea acestui obiectiv. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!