Publicat la: 30.06.2014. 20:36 / 9.124 views

BOŞCODEALĂ MINIMALIZEAZĂ SCUMPIREA APEI: „O GOSPODĂRIE VA PLĂTI DOAR CU 2,4 LEI MAI MULT”

De mâine buzoienii vor plăti cu aproape 1 leu mai mult pentru fiecare metru cub de apa consumat, fie ea rece sau caldă.

apa primarDe la 8,16 lei în prezent, metrul cub de apă va ajunge să coste 9 lei cu începere de la 1 iulie. Primarul C-tin Boşcodeală apreciază că fiecare gospodărie vă plăti în medie cu 2,40 lei mai mult pe lună:

Pentru o gospodărie care consumă în medie 5 metri cubi de apă rece şi caldă pe lună, scumpirea va însemna însă dublul sumei prezentate de primar.

Graţie acestei noi scumpiri, Compania de Apă Buzău poate trece pe locul 1 într-un top naţional al celor mai mari preţuri practicate de societatile de profil. 

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    V-ati prins acum de ce escrocii politici au acceptat acea scadere a facturii cu 30%? Pentru ca pana va obtine un cetatan acea scutire de 30%, TOTI vom plati cu 10% mai mult, umflandu-le gusile si suncile pramatiilor politice.
    Nu, javrele politice buzoiene nu mai au nicio rusine, trebuie pus parul pe ei.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!