Publicat la: 07.08.2018. 17:56 / 814 views

BOŞCODEALĂ, IMAGINI INEDITE DE ARHIVĂ. ÎN 1996, LA LANSAREA PRIMEI CANDIDATURI

Imagini inedite de arhivă cu fostul primar Constantin Boşcodeală au fost publicate recent de un cameraman cu vechime în presa buzoiană. Înregistrarea este făcută în urmă cu… 22 de ani. În primăvara lui ’96, regretatul Petre Partal, la acea vreme preşedinte al PD Buzău, anunţa, într-o conferinţă de presă, candidatura la fotoliul de primar al oraşului a tânărului Constantin Boşcodeală.

bosco arhiva 2În aceeaşi conferinţă de presă, Constantin Boşcodeală, atunci în vârstă de 35 de ani, vorbea despre priorităţile sale pentru buzoieni.

La alegerile locale din 1996, după turul II, Constantin Boşcodeală a câştigat primul său mandat la Primăria Buzău, cu 63,55%, fiind votat de peste 35.000 de mii de cetăţeni ai municipiului.

A mai avut patru mandate consecutive, ultimul întrerupt după ce a fost condamnat cu suspendare în dosarul Gloria, în primăvara lui 2016, atunci când Constantin Boşcodeală s-a şi retras din viaţa publică. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!