Publicat la: 03.10.2018. 18:28 / 1.130 views

BOMBĂ! 500 DE LEI, O GIGACALORIE! PROIECTUL CU NOUL PREŢ, ÎN DEZBATERE PUBLICĂ

calorifer-contorProiect cutremurător pentru buzoienii cu apartamente racordate la Regia de termoficare a orașului. Primăria a lansat în dezbatere publică noile tarife la energia termică, propuse să intre în vigoare de la 1 noiembrie: 417 lei, fără TVA, ceea ce ar însemna aproape 500 de lei pentru o gigacalorie. În expunerea de motive a proiectului lansat în dezbatere publică, se precizează că Primăria nu dispune de sumele necesare în bugetul local pentru acoperirea subvenției.

Deși Primăria are undă verde pentru un împrumut destinat suportării subvenției, edilul-șef declară că nu va apela la credit, mai ales că datoriile municipalității în contul R.A.M. sunt și acum uriașe.

Singura speranță rămâne într-o alocare de fonduri din partea Guvernului, chiar dacă până acum Buzăul nu a primit un răspuns favorabil la solicitarea de finanțare.

Pentru a nu se ajunge la scumpirea gigacaloriei, Primăria ar avea nevoie de un sprijin guvernamental de aproape 7 milioane de euro. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!