Publicat la: 13.06.2017. 18:06 / 624 views

BOICOT LA ŞEDINŢELE AGA ALE COMPANIEI DE APĂ. NICIUN ACŢIONAR NU A FOST PREZENT LA RECONVOCARE

Surpriză, astăzi, la şedinţele Adunării Generale a Acţionarilor din cadrul Companiei de Apă. Niciunul dintre acţionari nu s-a prezentat, după ce ieri ambele şedinţe, ordinară şi extraordinară, fusesera reconvocate, pentru astăzi dimineaţă.

compania 13 iunieNoul episod din telenovela Municipalitate vs Compania de Apă a început ieri, când reprezentantul Primăriei în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor a fost recuzat de preşedintele de şedinţă, Dumitru Cristea. Motivul invocat a fost că împuternicirea emisă de Primărie, în urma şedinţei CLM de vineri, prezintă acelaşi conţinut cu alt act anulat de tribunal, ceea ce atrage după sine suspendarea procurii. Buzăul nu a putut fi reprezentat  în Adunarea Generală,  astfel că şedinţa a fost anulată, din lipsă de cvorum

Azi, ambele şedinţe, programate pentru orele 9 şi 10, au fost boicotate atât de reprezentanţii Primăriei Buzău, cât şi de acţionarii de la comune şi oraşe şi de reprezentantul ADI Buzău 2008. Cel mai important punct pus în discuţie era aprobarea bugetului contabil şi a situaţiei financiare pe anul 2016.

Reprezentarea municipalităţii în şedinţele de azi ar fi fost, oricum, aproape imposibilă, întrucât, pentru a intra în legalitate, ar fi trebuit convocată o nouă şedinţă a Consiliului Local, singura modalitate de a desemna un reprezentant AGA. Toate acestea, în contextul în care Primăria este acţionar majoritar în cadrul Companiei de Apă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!