Publicat la: 14.06.2017. 18:51 / 2.549 views

BOALA LUI VLĂDUŢ ILINCA A RECIDIVAT. ARE NEVOIE URGENT DE AJUTORUL NOSTRU

Vlăduţ Ilinca, un băieţel care a împlinit de curând 7 ani are mare nevoie de ajutorul nostru. Băieţelul, elev la Şcoala nr. 11 din Buzău a fost diagnosticat la începutul anului cu cancer de vezică, a fost operat, însă boala a recidivat. Mama a găsit o speranţă de vindecare la un spital din Olanda, însă pentru acest tratament are nevoie de 500.000 de euro, o sumă uriaşă pentru o familie şi aşa greu încercată de soartă.

vladut siteVlăduţ Ilinca a împlinit de curand 7 ani, şi este elev la şcoala nr. 11 din municipiu. Până în urmă cu câteva luni a fost un copil sănătos şi voios, însă verdictul dat de medici, că suferă de cancer de vezică urinară i-a dat peste cap toată existenţa.

Ultima perioadă a vieţii sale a petrecut-o în spitale, pe mese de operaţii, iar jucăriile i-au fost înlocuite cu ustensile medicale. Fratele său mai mare şi părinţii sunt devastaţi. Vlăduţ a fost operat în luna martie, iar medicii erau optimişti în ceea ce priveşte evoluţia sa. Din păcate, însă, boala a recidivat , ba chiar s-a extins, iar mama a căutat cu disperare soluţia salvatoare la spitalele din întreaga lume.

Vestea bună a venit de la medicii de la un spital din Olanda care s-au arătat dispuşi să îl trateze pe Vlăduţ, însă intervenţiile se ridică la imensa sumă de 500.000 de euro, imposibil se suportat de părinţii copilului.

Dramatic este că şi mama lui Vlăduţ a fost diagnosticată cu cancer şi a suferit până acum 2 operaţii.

Vlăduţ se agaţă cu încleştare de viaţă. O viaţă care fără ajutorul nostru, de la mic la mare, s-ar putea stinge dacă el nu ajunge în Olanda, ţara care îi promite o şansă! 
Noi, buzoienii, am dat de multe ori dovadă că suntem o comunitate sensibilă la nevoia aproapelui nostru şi ne-am mobilizat exemplar ca să ajutam. Aşa putem face şi acum, pentru a ajuta un copil să se facă bine şi să se poată bucura de jocurile copilăriei. (Mirela Copariu)

Toţi buzoienii care doresc să se alăture campaniei pot face donaţii în următoarele conturi:
RO 71 BTRL 0100 1201 F211 78XX – în lei și RO 89 BTRL EUR CRT 00F2 117 801 – în euro, conturi deschise la Banca Transilvania, titular de cont ILINCA NICOLETA ALINA.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>