Blocul pentru medici se va face. Costurile de construcție s-au majorat

Blocul pentru medici se va face. Costurile de construcție s-au majorat

Astăzi, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Județean a lunii iulie, s-au aprobat o serie de modificări la proiectul de construire a blocul de locuințe pentru medici. Acesta va construit pe terenul fostei maternități din Buzău și va fi ridicat, dau asigurări autoritățile, însă costul investiției aproape că s-a dublat.

Consilierii județeni au avut astăzi pe masă un proiect referitor la actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru blocul de locuințe destinate medicilor care profesează în județul Buzău. Vestea mai puțin bună este că valoarea investiției realizată cu bani de la bugetul județului a crescut de la 16 milioane de lei, cât a fost estimată în vara anului trecut, la aproape 30,5 milioane de lei.

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu spune că era absolut necesar ca indicatorii tehnico-economici să fie actualizați, pentru a nu exista vreo piedică în derularea licitației și a celorlalte etape în vederea ridicării blocului pentru medici. Conform proiectului, blocul de locuințe pentru medici ar urma să aibă parter și 5 etaje. Vor fi 20 de locuințe alcătuite din apartamente cu două camere și garsoniere. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și