Publicat la: 24.07.2019. 18:19 / 772 views

BLOCUL OPERATOR, PROIECT ÎNCĂ ÎN BLOCAJ. CONSILIUL JUDEŢEAN AŞTEAPTĂ RELUAREA LUCRĂRILOR

Autorităţile încă aşteaptă reluarea lucrărilor de reabilitare de la Blocul Operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă. Legislaţia din domeniul construcţiilor a determinat negocieri privind semnarea unui act adiţional, prin recalcularea sumelor pretinse de executant. Impasul durează de mai bine de patru luni.

spital siteSalarizarea nouă în construcţii a condus la recalcularea sumelor din proiectul de reabilitare a Blocului Operator. În primăvară, executantul a sistat lucrările. 

Autorităţile nu pot da un termen clar al reînceperii lucrărilor, având în vedere că negocierile nu s-au finalizat.

În schimb, nu sunt probleme cu privire la partea de achiziţie de aparatură medicală nouă.

Investiţia în reabilitarea şi dotarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean este de aproape trei milioane de euro, sumă asigurată din bugetul Consiliului Judeţean.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!