Publicat la: 30.09.2019. 18:08 / 1.240 views

BLOCUL OPERATOR, CU SAU FĂRĂ HIDRO SALT. FINANŢARE SALVATĂ, IMPAS, NEGOCIERI

După suspendarea lucrărilor de mai bine de o jumătate de an, finanţarea pentru reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean Buzău nu a fost pierdută. Vestea proastă este că, în continuare, negocierile între autorităţi şi constructor sunt în impas. Cu sau fără Hidro Salt, lucările vor fi reluate, declară preşedintele Consiliului Judeţean.

bloc operatorProblema legată de suspendarea şantierului pentru reabilitarea secţiei de la Spitalul Judeţean urmează să fie tranşată în curând, spun responsabilii administraţiei buzoiene.

La începutul anului, societatea executantă a sistat lucrările, solicitând mai mulţi bani, peste suma convenită în contract. Perioada de inactivitate nu a presupus pierderea finanţării. Astfel, cu sau fără firma bucureşteană, lucrările trebuie reluate.

Urmează o ultimă rundă de negocieri, pentru a se lua o decizie.

Lucrurile au bătut pasul pe loc, din cauza neînţelegerilor între autorităţi şi constructor. Dacă va fi acceptată o soluţie de mijloc, orice ban cheltuit în plus va fi verificat de Consiliul Judeţean.

Şantierul pentru reabilitarea blocului operator a început în vara anului trecut, cu o investiţie aprobată de 13,5 milioane de lei. Surse din Consiliul Judeţean ne-au precizat că firma Hidro Salt ar fi cerut încă 50% din valoarea contractului, pentru a continua lucrările.

Aceeaşi societate a câştigat licitaţia pentru reabilitarea fostul Spital Brătianu, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, unde a fost deja deschis şantierul. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!