Publicat la: 31.01.2020. 19:13 / 1.193 views

BLOCAJUL DIN JUSTIŢIE CONTINUĂ. DOAR URGENŢELE LA TRIBUNALUL ŞI JUDECĂTORIA BUZĂU

Protestele din Justiţie se acutizează, după ce, în Camera Deputaţilor, a fost votată abrogarea pensiilor de serviciu pentru mai multe categorii profesionale, printre care şi cea a magistraţilor.

sedinte tribunal suspendate judecatorie 1

Atât judecătorii de la Tribunal, cât şi cei de la Judecătoria Buzău, au hotărât continuarea protestelor, pe o perioadă nedeterminată. Astfel, doar cauzele urgente vor fi tratate, în special cele cu arestaţi, ordine de protecţie, ordonanţe preşedinţiale sau alte situaţii care nu suportă amânare. Magistraţii au mai decis să refuze participarea la constituirea birourilor electorale.

În plus, la Tribunalul Buzău, activitatea de la Arhivă şi Registratură va fi redusă, programul cu publicul fiind stabilit doar pentru marţi şi joi, între orele 09:00 – 11:00.

La Judecătoria Buzău, compartimentul de arhivă va fi deschis marţi şi joi, între orele 09:00 – 11:00, în timp ce Registratura va fi accesibilă zilnic, doar în intervalul orar 9:00 -11,00.

La ambele instanţe, birourile de Relaţii cu Publicul vor fi închise până la finalizarea protestelor.

Cu excepţia cauzelor urgente, judecătorii vor decide amânări, fără discuţii, în toate procesele. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!