Publicat la: 28.02.2018. 19:19 / 2.014 views

BLOCAJ LA COMPANIA DE APĂ BUZĂU. ÎNCĂ O ŞEDINŢĂ AGA, UN NOU FIASCO

Pentru a doua oară în 24 de ore, Adunarea Generală a Acţionarilor de la Compania de Apă nu a putut desfăşura o şedinţă. Nici astăzi reprezentantul oraşului Pătârlagele nu a sosit la întâlnire, astfel că AGA nu s-a mai ţinut. În aceste condiţii,   s-a convocat de urgenţă consiliul de administraţie al cărui mandat a expirat chiar azi. Acţionarii vor fi rechemaţi la discuţii pe data de 7 martie.

aga miercuriTocmai un nou consiliu de administraţie interimar ar fi trebuit să fie în atenţia Adunării Generale a Acţionarilor. După încercarea nereuşită de ieri de a se ţine şedinţa statutar, acelaşi motiv a dus la încă un eşec, astăzi: reprezentantul oraşului Pătârlagele nu a fost prezent. La întâlnirea de azi a ţinut să intervină directorul Companiei de Apă. Ionel Tescaru a şi intrat într-un schimb de replici cu trimisul Consiliului Judeţean.

În faţa unei noi convocări zadarnice, secretarul judeţului a precizat că trebuie luate decizii urgente, astfel încât să nu mai existe blocaj în cadrul AGA de la Compania de Apă.

Astfel, reprezentantul Companiei de Apă în AGA a decis să convoace imediat consiliul de administraţie al operatorului regional, for al cărui mandat expiră chiar azi.

În cele din urmă, consiliul de administraţie a decis să convoace Adunarea Generală a Acţionarilor într-o şedinţă stabilită pentru data de 7 martie. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!