Publicat la: 01.08.2016. 17:42 / 985 views

BISERICA „SFINŢII ÎNGERI”, INCENDIATĂ. O MÂNĂ CRIMINALĂ A DAT FOC LĂCAŞULUI DE CULT

Panică, în zorii zilei, printre buzoienii care locuiesc în centrul oraşului. Mai multe echipaje de pompieri au descins în vecinătatea Bisericii „Sfinţii Îngeri”, în urma unui apel la 112 care anunţa un incendiu in interiorul lăcaşului de cult. Pompierii au reuşit să stingă relativ repede incendiul, înainte de a lua proporţii, iar în urma investigaţiilor au stabilit că a fost vorba de o mână criminală.

incendiu biserica 1Pompierii au intervenit de urgenţă, azi dimineaţă, în jurul orei cinci, după un apel la 112, prin care erau alertaţi cu privire la un incendiu izbucnit în interiorul Bisericii „Sfinţii Îngeri”.

Lucrătorii de la ISU au intervenit foarte repede, cu mai multe autospeciale, şi au reuşit să stingă incendiul care izbucnise în altarul bisericii şi ameninţa să se extindă. Cercetările făcute, ulterior, la faţa locului,  au arătat că incendiul a fost, cel mai probabil, provocat intenţionat.

Reprezentanţii Centrului Eparhial au primit sideraţi vestea, mai ales că lăcaşul de cult din centrul oraşului are statut de monument istoric şi este una dintre cele mai frecventate biserici din oraş.

În acest caz, şi poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi fac cercetări pentru stabilirea persoanei care a pus focul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>