Publicat la: 17.05.2019. 18:22 / 687 views

BILETE GRATUITE LA GAŞCA ZURLI. SE VOR ORGANIZA DOUĂ SPECTACOLE

Astăzi, în intervalul orar 10 – 15, Consiliul Judeţean a distribuit invitaţiile gratuite la Concertul Gaşca Zurli, dedicat copiilor. Din cauza numărului mare de solicitări, reprezentanţii Consiliului Judeţean au decis ca în data de 30 mai să se organizeze  două spectacole. Astăzi au aşteptat la rând, în general, bunicii care au vrut să le facă o bucurie nepoţilor.

coada bilete zurliReprezentanţii Consiliului Judeţean au intenţionat să facă o surpriză copiilor în apropierea datei de 1 iunie. S-au ocupat de organizarea un concert Gaşca Zurli şi au decis să ofere gratuit invitaţiile. Astăzi, când au văzut cât de mare este cererea, s-a decis ca spectacolul să se organizeze de două ori în aceeaşi zi, la orele 14.00 şi 17.00.

Astăzi, la Sala Mare a Consiliului Judeţean s-au distribuit două mii de invitaţii gratuite.Aşa cum era de aşteptat, copiii s-au arătat extrem de încântaţi, mai ales că unii dintre ei nu mai fuseseră niciodată la un astfel de spectacol, chiar dacă ştiu pe de rost melodiile Gaşca Zurli.

Astăzi, la rând au stat atât părinţi şi copii, dar mai ales bunici care au vrut neapărat să le facă o bucurie nepoţilor şi care au apreciat în mod deosebit darul oferit de Consiliul Judeţean de Ziua Copilului.

Concertul Gaşca Zurli va avea loc joi, 30 mai, la Sala Sporturilor, de la orele 14.00 şi 17.00. Buzoienii care au intrat în posesia invitaţiilor sunt rugaţi să se prezinte la intrare cu o jumătate de oră înainte de începutul spectacolului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!