Publicat la: 18.03.2019. 19:35 / 233 views

BILETE DE TRATAMENT, OFERTĂ DE ULTIMĂ ORĂ! MÂINE, ULTIMA ŞANSĂ. PRIMUL SOSIT, PRIMUL SERVIT

Casa Judeţeană de Pensii a primit, peste noapte, o serie de bilete disponibile pentru tratament. Tichetele trebuie valorificate urgent, astfel că mâine va fi ultima şansă pentru cei dornici să prindă un bilet din cele peste 100 puse la bătaie. Regula repartizării va fi “primul sosit, primul servit.” 

pensii bileteVineri după-amiază, Casa Judeţeană de Pensii a primit de la Casa Naţională o informare de deschidere a două serii, cu începere de astăzi şi mâine, pentru un sejur într-o staţiune balneară. O misiune aproape imposibilă pentru funcţionarii de la Buzău să valorifice bilete într-un timp atât de scurt. Au lucrat şi sâmbătă pentru a primi cereri, însă numărul doritorilor a fost foarte mic.

Mai există o şansă, dar cei dornici ar trebui să se prezinte mâine dimineaţă la sediul Casei de Pensii, cu toate actele necesare. Cele mai multe locuri sunt disponibile pentru staţiunea Sărata-Monteoru.

Luna aceasta este aşteptată repartizarea biletelor pe fiecare judeţ a tuturor seriilor valabile pentru acest an, în unităţile hoteliere care aparţin Casei Naţionale de Pensii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>