Publicat la: 09.02.2021. 19:00 / 367 views

BILANȚUL VACCINĂRILOR ANTI-COVID. DOZE PENTRU PESTE 12.000 DE BUZOIENI

Până astăzi, peste 12.500 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în centrele amenajate în județul Buzău. Autoritățile spun că stocurile de ser sunt suficiente pentru a face față programărilor din această perioadă.

centru lps rapel 3Ieri, în toate centrele de vaccinare din județul Buzău a fost prima zi de administrare a rapelului, la 21 de zile de la debutul campaniei în rândul populației cu risc. În paralel cu rapelul, continuă imunizarea conform programărilor, exclusiv pentru persoanele peste 65 de ani.  

Potrivit autorităților, peste 12.500 de persoane au fost vaccinate până acum, inclusiv cu angajații din sistemul sanitar.

În centrele speciale amenajate în unitățile medicale, vaccinarea continuă doar pentru personalul sanitar programat pentru rapel. După această etapă, centrele din spitale vor fi închise.

În acest moment, în centrele din județ, se administrează atât vaccinul Pfizer, cât și Moderna. De săptămâna viitoare, sosește și la Buzău serul AstraZeneca, produs în Marea Britanie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!