Publicat la: 26.08.2019. 19:01 / 1.233 views

BILANŢUL MĂCELULUI DE LA SĂPOCA: 6 MORŢI! ÎNCĂ O PACIENTĂ, ÎN VÂRSTĂ DE 79 DE ANI, A DECEDAT

Bilanţul morţilor după masacrul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a ajuns la şase! În această dimineaţă, a mai murit o femeie, victimă a furiei bărbatului care a atacat cu bestialitate în noaptea de 17 spre 18 august. În continuare, alţi doi pacienţi sunt în stare gravă. O altă supravieţuitoare a fost readusă la Spitalul Judeţean Buzău.

sapoca smurdMinisterul Sănătăţii a fost anunţat că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Sapoca, internate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a decedat în această dimineaţă. Pacienta avea 79 de ani si suferise o intervenţie chirurgicală complexă. Pe toată perioada tratamentului, pacienta a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodynamic şi ventilată mecanic.

Ministerul Sănătăţii a mai oferit detalii cu privire la celelalte şapte victime. Starea pacientului internat la Spitalul Folreasca se menţine gravă. “Cu toate că sedarea a fost oprită, coma nu s-a superficializat. Prezintă pusee severe de hipertensiune arterială şi stări febrile. Prin lipsa de progres clinic, şansele pacientului scad progresiv”, informează Ministerul Sănătăţii.

În stare gravă este şi un alt bărbat, care a suferit o intervenţie chirurgicală, fiind în comă profundă, la Spitalul “Sf. Pantelimon”.

În schimb, o pacientă, internată iniţial la „Spitalul Sf. Pantelimon”, a fost transferată la Spitalul Judeţean Buzău, pe secţia de Neurologie.

De asemenea, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar se află o femeie, în vârstă de 62 de ani, programată pentru operaţie, o pacientă, în vârstă de 83 de ani, cu evoluţie pozitivă, şi anemie corectată, în cursul săptămânii fiind posibil un transfer la Buzău şi un bărbat, în vârstă de 60 de ani, tot cu evoluţie pozitivă, în tratament convenţional, înainte de o intervenţie chirurgicală.

La Spitalul Universitar mai este internată o pacientă, victimă a atacului de la Săpoca, însă este în stare stabilă.

În acest caz, autorul masacrului, aflat în plină expertiză neuopsihiatrică, este cercetat pentru omor calificat, tentativă la omor calificat şi distrugere, fiind deschisă şi o anchetă “in rem”, cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!