Publicat la: 20.09.2019. 18:22 / 894 views

BILANŢUL A CRESCUT LA 7 MORŢI! ASTĂZI, CRIMINALUL A FOST ADUS LA PARCHET

Bilanţul masacrului de la Spitalul Săpoca a crescut la şapte morţi! Ieri, un bărbat de 74 de ani, victimă a agresorului din Săgeata, a decedat pe patul de spital. Astăzi, autorul crimelor a fost adus în faţa procurorului de caz.

criminal 2Astăzi, la prânz, escortat de mascaţi, criminalul a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, unde procurorul de caz l-a informat pe inculpat că a mai murit o victimă a atacului său produs la Spitalul Săpoca. Este vorba despre un bărbat care avea 74 de ani. Internat la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, bătrânul suferise o intervenţie chirurgicală complexă, iar pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubat, instabil hemodinamic şi ventilat mecanic, precizează Ministerul Sănătăţii.

Autorul masacrului a stat doar 20 de minute la Parchet, unde, asistat de avocatul din oficiu, a dat o declaraţie în faţa procurorului de caz. 

Procurorul a schimbat încadrarea faptei din acest dosar, la omor deosebit de grav cu şapte victime, inculpatul fiind acuzat şi de tentativă la omor asupra a şase persoane. Anchetatorii încă aşteaptă rezultatul expertizei neuropsihiatrice, în urma căreia se va stabili dacă autorul a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptelor.

În prezent, în Bucureşti se mai află internat un singur pacient, victimă a tragediei din noaptea de 17 spre 18 august. Bărbatul este internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca în stare stabilă, conştient. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!