Publicat la: 22.11.2018. 19:13 / 707 views

BILANŢ POZITIV PENTRU BURSA ABSOLVENŢILOR. PESTE 140 DE ANGAJĂRI, ÎN URMA EVENIMENTULUI

144 de tineri s-au angajat în urma Bursei Absolvenţilor. Asta, după ce în cadrul evenimentului 84 de angajatori au oferit peste 550 de locuri de muncă exclusiv celor care au terminat în 2018 o formă de învăţământ.

bursa abs 3144 de tineri tineri şi-au găsit un loc de muncă, în urma Bursei Absolvenţilor. Dintre ei, doar opt au absolvit o formă de învăţământ superior. Alţi 74 sunt absolvenţi de liceu, în timp ce 35 provin de pe băncile şcolilor profesionale.

Bursa de luna trecută, spun reprezentanţii AJOFM, a fost cea în cadrul căreia au fost oferite cele mai multe locuri de muncă. La Bursă au participat 84 de angajatori.

Oferta de locuri de muncă este bogată, dar numărul de aplicanţi este din ce în ce mai mic. În plus, potenţialii angajatori trebuie să accepte, de cele mai multe ori, tineri slab sau deloc calificaţi şi să-i pregătească la locul de muncă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!