Publicat la: 12.10.2020. 18:08 / 290 views

BILANȚ BUN, ÎN TURNEUL DE LA SFÂNTU-GHEORGHE. TREI VICTORII, DOUĂ ÎNFRÂNGERI ȘI UN EGAL PT HC BUZĂU

Evolutie peste asteptari pentru HC Buzau, la turneul de la Sfantu Gheorghe. Buzoienii au reusit trei victorii si un egal, fiind insa nevoiti sa se recunoasca invinsi in doua randuri. Astfel, dupa noua etape, HC ocupa un onorant loc 8, pozitie care ii scuteste, deocamdata, de grijile play-out-ului.

hc meci 1 hc meci 3

Trei victorii din șase meciuri, pentru HC Buzău, la turneul de la Sfântu Gheorghe. Lupii au pierdut doar cu Dinamo București și Potaissa Turda, reușind să învingă Suceava, Făgăraș și Vaslui, încheind la egalitate cu Steaua. Practic, buzoienii au respectat un grafic conform căruia au bătut ce era de bătut, cedând în fața echipelor mai titrate și reușind surpriza cu Steaua.

De menționat că buzoienii au fost nevoiți să facă față unui program draconic, fiind singura echipă care a evoluat în șase meciuri, în turneul încheiat în weekend. Restul grupărilor au disputat câte 4 sau 5 partide. În acest context, Pero Miloșevic a trebuit să gestioneze atent minutele jucate de fiecare component al lotului, pentru a evita epuizarea handbaliștilor.

Cu șaisprezece puncte acumulate, HC ocupă poziția a opta a Ligii Zimbrilor, la patru distanță de Făgăraș, echipa clasată pe locul 9 și la un singur punct de Steaua, ocupanta locului 7. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!