Publicat la: 24.06.2019. 18:13 / 533 views

BERCA, LAUREATA CUPEI AJF. PUŞTII DE LA PETROLUL S-AU IMPUS CU C.A ROSETTI

Cupa AJF şi-a desemnat, vineri, laureata. Petrolul Berca s-a impus cu 3 la 1 în detrimentul celor de la Luceafărul C.A Rosetti, surpriza competiţiei. Deşi partida s-a disputat la aceeaşi oră la care naţionala mică a României juca împotriva Angliei, arena din Berca a fost aproape plină.

berca 3Lume multă, la finala Cupei AJF, în ciuda faptului că, la aceeaşi oră, tricolorii mici jucau cu naţionala similară a Albionului, la Campionatul European U21. Petrolul Berca s-a impus cu 3-1, după un meci foarte disputat, cu Luceafărul C.A Rosetti, echipa surpriză a competiţiei. La startul competiţiei s-au aliniat şaisprezece echipe, formate din juniori U19, fotbalişti care joacă în deschiderea meciurilor din ligile inferioare.

Organizatorii s-au arătat încântaţi atât de nivelul fotbalului prestat de tinerii din teren, cât şi de numărul de spectatori veniţi la meci. A contat, evident, şi faptul că Petrolul Berca a fost una dintre finaliste. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!