Publicat la: 13.02.2019. 19:02 / 604 views

BAZA „CONCAS”, APROAPE GATA. LUCRĂRILE LA COMPLEXUL SPORTIV SUNT PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

Ceea ce devenise în ultimii ani un teren viran şi un focar de infecţii se transformă într-o bază sportivă de ultimă generaţie, destinată formării viitorilor fotbalişti buzoieni. Baza sportivă construită pe amplasamentul fostei arene Concas va fi gata, cel mai probabil, în luna mai.

teren sport 1După trei ani, timp în care s-a lucrat la proiect, documentaţie, pentru ca apoi să fie demarate şi lucrările propriu-zise, noua bază sportivă de pe amplasamentul fostei arene Concas este aproape finalizată. Incinta complexului va cuprinde un teren de fotbal cu o suprafaţă omologată de 105 m pe 70 m, un alt teren destinat grupelor U13, U12, U11, un teren sintetic de mici dimensiuni dar şi un teren de tenis de câmp.

Inaugurarea urmează a fi făcută anul acesta, cele mai optimiste previziuni avansând ca termen limită luna mai. Pe lângă construcţia vestiarelor, baza mai trebuie racordată la utilităţi. De asemenea, în funcţie de buget, nu este exclusă nici montarea unor tribune de 150-200 de locuri.

Suma investită în complexul sportiv se ridică la 200.000 de euro.

Fosta arenă Concas se voia a fi, în momentul în care a fost construită, una dintre cele mai moderne şi mai mari arene din România. Planurile prevedeau un stadion de 50.000 de locuri, săpat în terenul viran din spatele Filaturii. După revoluţie, însă, lucrările au fost sistate, schelele de metal care ar fi trebuit să susţină tribunele au fost furate şi predate la fier vechi iar terenul din zonă s-a transformat într-o groapă de gunoi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!