Publicat la: 26.06.2020. 18:57 / 1.367 views

BĂUT LA VOLAN, A PROVOCAT ACCIDENT. TREI RĂNIȚI, PE DN 2 E 85, LA COSTEȘTI

Un băcăuan aflat sub influența alcoolului a provocat, ieri după-amiază, un grav accident pe DN 2 E 85, în localitatea Costești. Trei persoane au fost rănite. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate timp de mai bine de o oră.

acc 2 acc 1

Potrivit Poliției, în timp ce conducea un autoturism pe DN2E85, în localitatea Costești, din direcţia București către Buzău, un șofer de 55 de ani, din Bacău, a intrat în depășirea unui TIR, condus de un cetățean bulgar, însă la revenirea pe bandă mașina a fost acroșată de autotren, fiind proiectată pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Buzău. Polițiștii au constatat că șoferul care a provocat accidentul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma accidentului, băcăuanul, pasagera sa, o fetiță în vârstă de 12 ani, dar și șoferul celuilalt autoturism au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență.

Traficul pe DN 2 E 85, în zona Costești, s-a desfășurat cu dificultate timp de mai bine de o oră, circulația fiind blocată la un moment dat, pe perioada efectuării măsurătorilor.

Polițiștii au deschis un dosar penal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!