Publicat la: 10.04.2019. 18:28 / 810 views

BĂTAIE DE JOC. PE HANGARULUI TROTUARUL ESTE BLOCAT DE CABLURI

cablu asfalt 1Bătaie de joc, lucrare de mântuială sau nepricepere. Sunt trei cauze care ar fi putut duce la situația care se înregistrează pe strada Hangarului din municipiul Buzău. De curând, aici a fost asfaltat trotuarul, iar cei care au efectuat lucrarea au lăsat mai multe cabluri ieșite parcă din pământ.

Oamenii care trec prin zonă nu își pot explica din ce motiv s-a procedat în acest fel, însă atrag atenția asupra faptului că respectivele cabluri pot reprezenta un real pericol pentru pietoni.

Lucrarea de asfaltare a trotuarului de pe strada Hangarului a avut loc în luna martie, iar de atunci nimeni nu a mai trecut prin zonă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>