Publicat la: 23.07.2019. 18:18 / 427 views

BĂTAIE DE JOC. GROAPĂ ABANDONATĂ ÎN MIJLOCUL STRĂZII

În ultimele săptămâni, buzoienii au sesizat faptul că o lucrare a fost abandonată pe mijlocul străzii Alexandru Marghiloman. Autoităţile locale au obţinut promisiuni de la firma care se ocupa de lucrare şi pentru că nu s-a remediat nimic până astăzi, s-a decis amendarea societăţii care a executat o lucrare pentru firma de gaze.

lucrare gaze 2O situaţie inadmisibilă se înregistrează pe strada Alexandru Marghiloman, acolo unde o firmă de gaze a săpat în asfalt, dar a uitat să repare asfaltul şi să redea traficului porţiunea respectivă de carosabil. Reprezentanţii Primăriei s-au autosesizat şi au încercarcat să convingă administratorul firmei să remedieze situaţia.

Timp de mai bine de o lună, constructorul nu a binevoit să repare asfaltul în zona în care a lucrat, motiv pentru care astăzi administratorul a fost amendat.

Rămâne de văzut dacă după primirea sancţiunii constructorul va repara groapa din asfalt, ori şoferii vor fi nevoiţi să o ocolească pentru alte câteva săptămâni. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!