BĂTAIE DE JOC. GROAPĂ ABANDONATĂ ÎN MIJLOCUL STRĂZII

BĂTAIE DE JOC. GROAPĂ ABANDONATĂ ÎN MIJLOCUL STRĂZII

În ultimele săptămâni, buzoienii au sesizat faptul că o lucrare a fost abandonată pe mijlocul străzii Alexandru Marghiloman. Autoităţile locale au obţinut promisiuni de la firma care se ocupa de lucrare şi pentru că nu s-a remediat nimic până astăzi, s-a decis amendarea societăţii care a executat o lucrare pentru firma de gaze.

lucrare gaze 2O situaţie inadmisibilă se înregistrează pe strada Alexandru Marghiloman, acolo unde o firmă de gaze a săpat în asfalt, dar a uitat să repare asfaltul şi să redea traficului porţiunea respectivă de carosabil. Reprezentanţii Primăriei s-au autosesizat şi au încercarcat să convingă administratorul firmei să remedieze situaţia.

Timp de mai bine de o lună, constructorul nu a binevoit să repare asfaltul în zona în care a lucrat, motiv pentru care astăzi administratorul a fost amendat.

Rămâne de văzut dacă după primirea sancţiunii constructorul va repara groapa din asfalt, ori şoferii vor fi nevoiţi să o ocolească pentru alte câteva săptămâni. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și