Publicat la: 28.09.2018. 18:25 / 1.502 views

BARIERE LA CRÂNG. RESTRICŢIILE AUTO DIN PARC AU FOST APROBATE

În şedinţa CLM de astăzi a fost supus aprobării consilierilor municipali proiectul referitor la impunerea de restricţii auto în Parcul Crâng. Chiar dacă a întâmpinat unele critici din partea unor consilieri din opoziţie, proiectul a trecut. Conform unui amendament adoptat tot astăzi, perioada de aplicare a hotărârii este de un an calendaristic.      

intrare crang 4După ce a stat în dezbatere publică 30 de zile şi după o ultimă şedinţă în care buzoienii au fost invitaţi să-i exprime opiniile în legătură cu restricţiile auto propuse pentru Parcul Crâng, proiectul a fost adoptat.

La propunerea viceprimarilor Ionuţ Apostu şi Andrei Neder, consilierii municipali au aprobat mai întâi 3 amendamente. Este vorba despre desemnarea  persoanelor care pot aplica sancţiuni, de prelungirea termenului de achitare a 50% din cuantumul amenzilor până la 15 zile şi de stabilirea unui termen de un an de valabilitate a hotărârii aprobate astăzi.

Înainte de a se trece la discutarea proiectelor de hotărâre din şedinţa Consiliului local Municipal de astăzi, consilierul Silviu Roşioru a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a acestui proiect.

Propunerea a fost respinsă prin vot de ceilalţi consilieri iar proiectul a trecut cu majoritate de voturi. Hotărârea va fi valabilă până pe 28 septembrie, 2019. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!