Publicat la: 14.09.2018. 18:25 / 745 views

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN PLINĂ STRADĂ. PRINTRE ATACATORI, DOI MINORI DE 13 ANI

Atac în stil mafiot, la o terasă din centrul Buzăului. Un bărbat de 45 de ani, client al localului, a ajuns la spital în stare gravă după ce trei indivizi l-au smuls dintre mese şi l-au luat la bătaie. Identitatea bătăuşilor a fost stabilită, fiind vorba despre un bărbat de 41 de ani şi fiii săi de 13 ani, însă poliţiştii urmează să stabilească din ce motiv s-au luat la bătaie.

injunghiereAtacul s-a produs brusc. În jurul orei 20.30, în timp ce un bărbat de 45 de ani stătea la terasa unei cafenele din centrul oraşului, vis a vis de Scoala nr. 5, au apărut trei bărbaţi şi l-au luat la bătaie. Bărbatul a fost înjurat, smuls dintre mese, aruncat în mijlocul strazii şi luat la bătaie. Bărbatul a fost bătut cu bestialitate, înjunghiat de mai multe ori şi lăsat aproape fără suflare pe caldarâm. Clienţii barului s-au speriat şi au luat-o la fugă în momentul în care scandalagiii au început să arunce cu scaune şi cu mobilierul aflat pe terasa localului.

Victima a fost copleşită de atacatori cu multiple lovituri, în altercaţie fiind folosite şi cuţite. Acesta a fost tăiat în zona capului, gâtului şi picioarelor, după care a fost abandonat într-o baltă de sânge pe trotuar. Primii sosiţi la faţa locului şi care i-au acordat victimei primul ajutor au fost poliţiştii locali. Atacatorii apucaseră să fugă, iar poliţiştii au plecat în căutarea lor.

 Între timp, bărbatul a fost transportat la spital. Acesta a suferit o hemoragie masivă iar medicii buzoieni au făcut eforturi uriaşe ca să-i salveze viaţa.

După mai multe ore de căutări, cei trei atacatori au fost prinşi de poliţişti. Este vorba destre un bărbat de 41 de ani, de etnie romă, şi doi dintre fiii săi, în vârstă de 13 ani. Cei trei sunt anchetaţi de poliţişti. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!