Publicat la: 19.11.2018. 18:02 / 722 views

BĂRBAT GĂSIT MORT ÎN CIMITIRUL EROILOR. CEL MAI PROBABIL A CĂZUT VICTIMĂ GERULUI

Gerul de noaptea trecută a făcut și o victimă a acestei ierni în municipiul Buzău. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit decedat în această dimineață în toaleta din incinta Cimitirului Eroilor, unde, cel mai probabil s-a adăpostit de frig. Bărbatul era cunoscut  ca om al străzii. Îngrijorător este faptul că deși iarna și-a intrat serios în drepturi, în continuare oamenii străzii refuză să apeleze la serviciile centrului de primire în regim de urgență, chiar dacă aici au parte de căldură și o masă caldă.

biserica cimitirul eroilor  mort in cimitirul eroilor

Descoperire macabră în această dimineață în toaleta din Cimitirul Eroilor. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit fără suflare răpus, cel mai probabil, de gerul năpraznic. Imediat după ce a fost găsit, au sosit la fața locului și medicii și polițiștii, însă, din păcate nu s-a mai putut face nimic. Anchetatorii nu au găsit urme de violență pe trupul bărbatului, însă s-a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a murit bărbatul.

În ciuda avertizărilor meteo și a insistențelor autorităților, mulți dintre oamenii străzii refuză să se cazeze la Centrul creat special pentru ei. Aici primesc o masă caldă, au căldură, dar preferă să stea pe străzi unde pericolul de îngheț este foarte mare în aceste zile.

Potrivit meteorologilor, și în următoarele zile temperaturile vor fi scăzute, astfel că oamenii străzii se află în pericol. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!