Publicat la: 26.06.2018. 17:54 / 936 views

BARAJ ÎN NOCTURNĂ! GLORIA – PESCĂRUŞUL SARICHIOI, ORA 20.00

Este oficial! Gloria va juca în nocturnă cel de-al doilea meci al barajului. În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii AJF Tulcea, s-a ajuns la concluzia că ar fi mai oportună reprogramarea partidei, pentru o oră mai prielnică fotbalului. Astfel, meciul de sâmbătă se va disputa de la ora 20.00.

NOCTURNA-1024x682Cea de-a doua manşă a barajului de promovare în Divizia C, dintre Gloria Buzău şi Pescăruşul Sarichioi, se va disputa, în cele din urmă, în nocturnă. Iniţial, partida trebuia să se joace de la ora 18:00, dar, în urma negocierilor dintre reprezentanţii AJF Buzău şi omologii din Tulcea, cele două părţi au convenit ca întâlnirea de sâmbătă să fie reprogramată de la ora 20:00.

Odată cu schimbarea orei de joc, reprezentanţii clubului buzoian speră ca numărul buzoienilor prezenţi pe arena din Crâng să fie mai mare decât media din sezonul regulat. În tur, Gloria s-a impus lejer, cu 3-0, pe terenul celor din Sarichioi. Pentru roş-albaştri au marcat Câmpeanu (de două ori) şi Bobe.

Mâine, pe stadionul Olimpia din Rîmnicu-Sărat, Gloria va juca în finala judeţeană a Cupei României, cu Voinţa Lanurile. Partida va începe la 17:45 şi va fi precedată de un meci de old-boys. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!