Publicat la: 01.03.2018. 19:18 / 917 views

BARAJ FACIL, PENTRU GLORIA. CAMPIOANA JUDEŢEANĂ, LA BARAJ CU OMOLOAGA DIN TULCEA

Buzoianul Gabi Bădescu a avut mână bună, la tragerea la sorţi, pentru barajul de accedere în Liga a III-a. În urma extragerii din urne, sorţii i-au hărăzit campioanei judeţene, cel mai probabil Gloria, un adversar cât se poate de facil, campioana judeţului Tulcea.

tragere la sorti gloria fotbal 1

Şoimii Topolog sau Pescăruşul Sarichioi sau Săgeata Stejaru. Una dintre aceste echipe va întâlni la barajul pentru promovarea în Liga a III-a campioana judeţeană a Buzăului. Cele două grupări din Tulcea conduc detaşat seriile din care fac parte, cu 27 de puncte (Topolog) şi 35 (Sarichioi).

De menţionat că Pescăruşul Sarichioi are un avans de numai trei puncte în faţa celor de la Săgeata Stejarul, în seria B a ligii a patra din Tulcea. Campioanele  celor două serii vor da un baraj iar câştigătoarea acestuia va întâlni campioana judeţului Buzău.

Barajul pentru promovarea în Liga a III-a va avea loc în dublă manşă, turul fiind programat pe 16 iunie iar returul pe 23. Prima partidă se va disputa la întâia extrasă din urnă, reprezentanta judeţului Tulcea. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!