Publicat la: 19.06.2020. 18:43 / 446 views

BARAJ CU TULCEA ȘI CONSTANȚA. MECIURILE SE VOR JUCA PE TEREN NEUTRU

Campioana județeană s-ar putea reîntâlni cu Pescărușul Sarichioi, în barajul de promovare pentru liga a III-a. Asta după ce, la Baraj, echipa din Buzău a fost repartizată, conform tragerii la sorți, într-o grupă de 3, din care mai fac parte Tulcea și Constanța.

baraj fotbalDacă echipa din Tulcea, grupare care a fost învinsă de Gloria acum 2 ani, conduce detașat liga a IV-A, la Constanța nu este nimic decis, patru cluburi disputându-și promovarea. Fântânele, Albești, Năvodari și Agigea sunt despărțite de numai două puncte în clasament.

Barajele se vor disputa aproape concomitent în toată țara, în perioada 1 -9 August. Acum, cele mai multe dintre Asociațiile Județene trebuie să decidă modul în care se va stabili campioana.

Și la nivelul județului Buzău, patru echipe își dispută locul care duce la barajul de promovare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!