Publicat la: 14.10.2016. 16:54 / 727 views

BANI PENTRU REFACEREA INFRASTRUCTURII. AJUTOR DE URGENŢĂ DE APROAPE 10 MILIOANE DE LEI

Judeţul Buzău a primit aproape 10 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului, pentru refacerea infrastructurii afactate de calamităţi. Suma va fi impărţită către primăriile care s-au confruntat cu probleme în vara acestui an. Din cele 25 de judeţe aflate pe lista Guvernului, Buzăul a primit una dintre cele mai mari alocări bugetare.

drum-inundat-02O gură de oxigen pentru primăriile buzoiene care au avut de-a face cu probleme mari din cauza inundaţiilor din acest an, dar şi a altor calamităţi care au condus la distrugerea infrastructurii rutiere. Ieri, Guvernul a alocat şi pentru judeţul nostru o sumă considerabilă, destinată lucrărilor de refacere.  

Potrivit prefectului de Buzău, suma de aproape 10 milioane de lei va fi împărţită primăriilor care s-au confruntat cu probleme în lunile de vară, cele mai multe fiind din zonele de deal şi de munte.

Între timp, chiar zilele acestea, au apărut probleme în mai multe localităţi, în urma precipitaţiilor abundente. Cea mai gravă situaţie este la Bisoca, acolo unde sătenii din satul Pleşi nu mai pot ajunge cu maşinile în centrul comunei decât pe o rută ocolitoare, pe un drum forestier. Podeţul din tuburi care făcea legătura cu Bisoca a fost distrus de apele învolburate. Oficialii de la Casa Albă spun că, odată ce vremea o va permite, se vor efectua, în regim de urgenţă, lucrări de reamenajare a digului şi de reconstrucţie a podeţului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!