Publicat la: 31.08.2015. 18:48 / 3.473 views

BANI PENTRU INVESTIGAŢII. SE LICITEAZĂ PENTRU UN TOMOGRAF LA BUZĂU

Astăzi, în şedinţa Consiliului Judeţean, s-a adus din nou în discuţie faptul că, un spital de mărimea şi importanţa Spitalului Judeţean de Urgenţă buzoian nu deţine încă mijloacele necesare pentru efectuarea unor investigaţii vitale.

tomografComputerul tomograf este un aparat de o deosebită importanţă pentru spital. În prezent, pacienţii apelează la clinci particulare sau sunt trimişi la Bucureşti.

Consiliul Judeţean a aprobat într-o şedinţă anterioară achiziţionarea unui astfel de aparat, iar conducerea Spitalului Judeţean se ocupă de îndeplinirea formalităţilor.

O tomografie obţinută în cel mai scurt timp, poate salva o viaţă. Mai ales în condiţiile în care, la Unitatea de Primiri Urgenţe sunt aduse zilnic cazuri în care orice întârziere poate duce la pierderea unei vieţi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!