Publicat la: 07.03.2019. 19:21 / 1.257 views

BANI PENTRU EFICIENŢA ENERGETICĂ. A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU LICEUL „H. COANDĂ”

liceu coandaAstăzi, la Primăria Buzău a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul de reabilitare în vederea creşterii eficienţei energetice a clădirii Internatului din liceul Henri Coandă.

Nu este singurul proiect de finanţare prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională al Primăriei, pe eficienţă energetică.   

Valoarea tuturor proiectelor semnate până acum pe eficienţă energetică este de aproximativ 6 milioane de euro.

Dar, Primăria mai are în pregătire şi alte proiecte pe bani europeni, proiecte incluse în planul de dezvoltare a oraşului pe următorii ani.

De altfel, municipiul Buzău se află pe un loc fruntaş în absorbţia de fonduri şi a fost felicitată de directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Est.

Buzăul se face remarcat şi printr-o serie de proiecte inovative pe mobilitatea urbană, proiecte care au fost prezentate în cadrul evenimentului de astăzi.

Chiar dacă robinetul de la Guvern s-a mai închis şi intră mai puţini bani în bugetul Primăriei, edilul şef este optimist şi crede că va reuşi să găsească toţi banii necesari pentru realizarea proiectelor propuse.

În total, municipiul Buzău are pregătite 30 de proiecte cu finanţare pe bani europeni, în valoare de peste 70 de milioane de euro. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!