Publicat la: 05.12.2018. 19:28 / 1.445 views

BANI PENTRU CĂLDURĂ. CONSILIERII LOCALI AU APROBAT ÎMPRUMUTUL PENTRU ENERGIA TERMICĂ

Primarul a convocat pentru astăzi o şedinţă de îndată a Consiliului Local Municipal. Pe ordinea de zi a fost un singur punct, referitor la aprobarea proiectului privind un împrumut luat de la Ministerul Finanţelor Publice pentru subvenţionarea energiei termice. Subvenţionarea gigacaloriei pentru abonaţii RAM este valabilă doar în această iarnă.      

calorifer-contorSingurul punct de pe ordinea de zi al şedinţei de îndată a Consiliului Local Municipal a fost Proiectul privind aprobarea bugetului privind contractarea unui împrumut intern de la Ministerul Finanţelor Publice.

Împrumutul va fi folosit exclusiv pentru subvenţionarea energiei termice pentru buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire al Regiei Autonome Municipale.

Înainte de iniţierea votului, consilierul municipal Constantin Ionescu a solicitat înfiinţarea unei comisii care să stabilească diferenţiat nivelul subvenţei pentru abonaţii RAM.

Propunerea a venit oarecum tardiv, pentru că nu mai este timp suficient până la sfârşitul anului pentru îndeplinirea formalităţilor obligatorii.

Chiar dacă împrumutul a fost contractat în condiţii destul de bune pentru Municipalitate, primarul speră că va fi ultimul în acest scop.

Consilierii au aprobat proiectul în unanimitate aşa că buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire vor beneficia şi în această iarnă de costuri mai mici decât cele reale pentru gigacalorie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!