Publicat la: 15.04.2019. 18:36 / 635 views

BANI PENTRU AGRICULTURĂ. JUMĂTATE DINTRE FERMIERII BUZOIENI AU DEPUS CERERI

La sediile APIA, fermierii buzoieni sunt aşteptaţi să depună Cererile Unice de Plată pentru anul în curs. Până acum, s-au prezentat doar 52 la sută dintre ei. Data limită până la care pot fi depuse Cererile Unice de Plată este 15 mai.

fermieri apiaMai mult de jumătate din numărul total de fermieri din judeţul Buzău au depus deja cererile unice de plată pentru anul 2019.

Cei 670 de fermieri buzoienicnu s-au grăbit să-şi depună cererile.

Din experienţa anilor trecuţi se ştie că aceştia îşi lucrează singuri cererile on line şi se prezintă cu ele doar pentru a le verifica şi a le închide.

La sfârşitul fiecărei săptămâni, fermierii care nu s-au prezentat la termen sunt reprogramaţi.

Comparativ cu anul trecut, până la această dată au fost depuse mai multe cereri şi au fost solicitate la plată mai multe hectare de teren agricol.

Din data de 8 aprilie 2019, Centrele Judeţeane APIA au început efectuarea plăţii ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale, aferent lunii decembrie şi trimestrului IV din 2018.

În judeţul Buzău există o singură asociaţie profesională înregistrată pentru acest ajutor de stat, asociaţie a cărei activitate este ameliorarea raselor la ovine şi caprine. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!