Publicat la: 30.09.2019. 18:07 / 923 views

BANI PENTRU 1 DECEMBRIE ŞI SĂRBĂTORILE DE IARNĂ. CONSILIUL JUDEŢEAN PREGĂTEŞTE DEJA SURPRIZELE

500 de mii de lei este suma pe care Consiliul Judeţean o alocă, anul acesta, pentru activităţile dedicate Zilei Naţionale şi sărbătorilor de iarnă. Propunerea a luat forma unui proiect, care a primit şi aprobarea aleşilor judeţeni.

fasole 6Consiliul Judeţean se pregăteşte deja de sărbătoare. Consilierii au votat proiectul prin care se alocă banii necesari organizării evenimentelor prilejuite de Ziua Naţională şi de sărbătorile de iarnă.

Anul acesta au fost alocaţi 500.000 de lei ce urmează să fie cheltuiţi, în general pe steguleţe, cocarde tricolore, reviste cu teme speciale dedicate Marii Uniri, cadouri pentru copii şi momente artistice.

Consiliul Judeţean şi-a anunţat participarea financiară şi la organizarea Revelionului, precum şi faptul că va menţine obiceiul de a oferi buzoienilor, de Ziua Naţională a României, o masă tradiţională cu fasole şi ciolan în Parcul Crâng. De la sărbători nu vor lipsi nici Moş Nicolae şi Moş Crăciun, care vor împărţi daruri copiilor instituţionalizaţi sau din familii nevoiaşe, persoanelor cu handicap dar şi colindătorilor care vor ajunge la Consiliul Judeţean. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!