Publicat la: 11.07.2018. 18:18 / 447 views

BANI EUROPENI PENTRU DJ 203 K. SĂPTĂMÂNA VIITOARE VOR DEMARA LUCRĂRILE

Lucrările de refacere a DJ 203 K, Mărăcineni – Podul Muncii vor începe în câteva zile. Banii pentru proiectul de reabilitare nu vor mai veni prin Programul de Dezvoltare Locală, ci din fonduri europene. Pentru această modificare, Consiliul Judeţean a convocat astăzi o şedinţă de îndată.

smeeni asfalt 2În urmă cu câteva zile, preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu anunţa că vor începe lucrările de reabilitare a DJ 203 K, Mărăcineni – Podul Muncii cu bani proveniţi din Programul de Dezvoltare Locală.

Între timp, însă, reprezentanţii Consiliului Judeţean au fost informaţi că pot face lucrarea cu bani de la Uniunea Europeană, astfel că lucrurile s-au schimbat radical.

De notat, însă, că aceste modificări nu vor prelungi data de finalizare a lucrării şi nu se vor modifica nici alte termene.

Pentru aceste modificări, consilierii  judeţeni au fost convocaţi într-o şedinţă de îndată şi au votat în unanimitate proiectul. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>