BANI DE LA CJ PENTRU RÂMNICU SĂRAT. S-A FINALIZAT PROIECTUL DE ILUMINAT PUBLIC CU LED

BANI DE LA CJ PENTRU RÂMNICU SĂRAT. S-A FINALIZAT PROIECTUL DE ILUMINAT PUBLIC CU LED

Consilierii judeţeni s-au întrunit, în această dimineaţă, în şedinţă extraordinară pentru a supune dezbaterii şi aprobării proiectul de hotărâre prin care se repartizează municipiului Râmnicu Sărat o sumă din fondul de rezervă bugetară prevăzut în bugetul propriu al judeţului Buzău pe anul 2019. Banii sunt luaţi sub formă de împrumut pentru câteva zile şi sunt folosiţi pentru finanţarea proiectului ”Iluminat public cu LED în Municipiul Râmnicu Sărat”.

neagu şi primar ramnicPrin proiectul votat astăzi, consilierii şi-au exprimat acordul pentru ca Primăria Râmnicu Sărat să primească din partea Consiliului Judeţean o sumă de bani. Este vorba despre suma de 1.770.000 lei care se va utiliza pentru finanţarea proiectului ”Iluminat public cu LED în Municipiul Râmnicu Sărat”.

Suma va fi restituită Consiliului Judetean Buzău în termen de 5 zile lucrătoare de la data primirii sumelor eligibile înscrise în raportul final al proiectului.  În cazul în care aceşti bani nu vor fi restituiţi Consiliului Judeţean Buzău în termenul prevăzut, se vor calcula penalităti de întârziere în cotă procentuală de 0,01% pentru fiecare zi întârziere, până la data stingerii sumei datorate.

În şedinţa de astăzi, proiectul a trecut cu unanimitate de voturi, chiar dacă un număr important de consilieri au absentat. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și