Publicat la: 11.01.2018. 19:20 / 1.354 views

BANDA SPECIALĂ PE UNIRII. MĂSURI PENTRU DESCONGESTIONAREA TRAFICULUI

Deşi bulevardul Unirii este una dintre cele mai largi artere de circulaţie din Buzău, traficul rutier este intens. Comisia pentru Siguranţa Rutieră din cadrul Primăriei caută soluţii pentru descongestionarea lui. În intersecţia Unirii cu Bălcescu, scuarurile vor fi modificate pentru a fi prelungite benzile pentru virajul la stânga din ambele sensuri.      

alveola 2Chiar dacă este una dintre cele mai largi artere buzoiene, Bulevardul Unirii este şi foarte aglomerat iar traficul se desfăşoară de multe ori cu greutate.

Conducătorii auto care au traseul zilnic pe bulevardul Unirii se lovesc aproape la orice oră din zi de aglomerările care se produc la intersecţia cu bulevardul Bălcescu.

Aici, banda care asigură virajul la stânga din ambele sensuri este prea scurtă şi, când traficul este mai intens, maşinile blochează şi banda din mijloc.

Comisia pentru Siguranţa Circulaţiei din Primăria Buzău are în vedere o solutie pentru acest caz.

Odată cu implementarea proiectului, pe Unirii va funcţiona o bandă unică de transport, folosită exclusiv de mijloacele de transport în comun şi de autospecialele de intervenţie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!