Publicat la: 12.08.2020. 18:16 / 496 views

BACALAUREAT, SESIUNEA DE TOAMNĂ. 720 DE ABSOLVENŢI BUZOIENI S-AU ÎNSCRIS

Cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va desfăşura în perioada 24 august – 5 septembrie, potrivit calendarului aprobat printr-un ordin de ministru, transmis spre publicare în Monitorul Oficial.

bac specialLa Buzău, 720 de absolvenți ai clasei a douăsprezecea s-au înscris pentru a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.

La nivel de județ, au fost stabilite centrele de examen. În municipiul Buzău, examenele vor fi susținute la Colegiul Național Mihai Eminescu, Liceul Tehnic și Liceul Marghiloman. Acestora li se adaugă Colegiul Alexandru Vlahuță din Râmnicu Sărat și Liceul Nicolae Iorga de la Nehoiu.

La fel ca în prima sesiune, măsurile sanitare vor fi riguroase. De la măsurarea temperaturii celor care intră în centrle de examen, până la trasee bine delimitate și semnalizate spre sălile de clasă. La intrarea în centrele de examen vor fi asigurate materiale și echimapamente de protectie iar cei care vor susține bacalaureatul vor purta masca de protecție pe toată durata examenului. De asemenea, se va menține distanța de doi metri între elevi, în săli. Grupele de elevi vor păstra aceeași sală de clasă pe toată durata examenului de Bacalaureat.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor (3-4 septembrie), vor fi publicate sâmbătă, 5 septembrie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!