Publicat la: 29.08.2019. 18:02 / 1.321 views

AVOCATUL POPORULUI, INVESTIGAŢII LA SPITALUL SĂPOCA. WEBER: “PROBLEMA SIGURANŢEI PACIENŢILOR ŞI PERSONALULUI”

Încă o anchetă după masacrul de la Spitalul Săpoca. Avocatul Poporului s-a autosesizat şi va declanşa o investigaţie în unitatea medicală unde s-au produs crimele. Renate Weber a declarat că, în astfel de situaţii, se pune problema siguranţei pacienţilor şi a personalului medical. 

sapoca 3Spitalul de la Săpoca era pe lista unităţilor medicale care ar fi urmat pentru un control în acest an. După tragedia produsă, Avocatul Poporului va demara o anchetă.

Avocatul Poporului, Renate Weber, declară că, nenorocirea de la Spitalul de Neupsihiatrie Săpoca, redeschide discuţia legată de modul în care pacienţii şi personalul medical ar trebui protejat de către angajaţi specializaţi, mai ales că la mijloc este vorba despre o unitate cu risc permanent.

În noaptea de 17 spre 18 august, un bărbat internat la Săpoca, folosind un stativ de perfuzii, a atacat colegii de salon şi femeile din salonul vecin. 6 dintre victime au murit, alte 7 fiind şi acum spitalizate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!