Publicat la: 08.10.2019. 18:02 / 415 views

AVOCATUL POPORULUI, DIN NOU LA BUZĂU. S-A IMPLICAT ÎN INCIDENTUL PETRECUT ÎN CRÂNG

Instituţia Avocatul Poporului s-a sesizat cu privire la incidentul din Parcul Crâng când un copil de 7 ani a fost rănit după ce un leagăn s-a rupt şi a căzut peste el. Reprezentanţii Primăriei au fost luaţi la întrebări, iar acum se analizează situaţia.

joaca crang 1 leagan rupt site

Conducerea Primăriei Buzău a primit vizita Avocatului Poporului zilele trecute. Situaţia vizată a fost cea din Parcul Crâng când un leagăn s-a rupt şi a căzut peste un copil de 7 ani.

Reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului au mers în teren şi au stat de vorbă cu conducerea Primăriei, iar acum se aşteaptă concluziile.

Reamintim ca un băieţel în vârstă de şapte ani a ajuns pe 21 septembrie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după ce  a fost victima unui accident produs sâmbătă după-amiază la locul de joacă din Parcul Crâng. Băieţelul se juca la leagănul „cuib de barză”, fiind supravegheat de bunică, în momentul în care lanţul dispozitivului s-a rupt şi a căzut peste el. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!