Publicat la: 11.04.2018. 18:17 / 1.049 views

„AVEM AUTOBUZE SIGURE, CU CONFORT SPORIT”. ESTE DECLARAŢIA REPREZENTANŢILOR TRANS BUS

Pentru prima dată de când au fost aduse autobuzele second hand la Buzău, reprezentanţii societăţii de transport local răspund celor care şi-au exprimat neîncrederea cu privire la mijloacele de transport în comun. Autobuzele sunt sigure, oferă un confort sporit, au aer condiţionat şi căldură, dă asigurări directorul tehnic al Trans Bus.

autobuz trans busAnul trecut şi anul acesta, mai multe loturi de autobuze second hand au fost achiziţionate de Trans Bus şi introduse pe traseele din municipiu şi nu numai. Buzoienii şi-au exprimat suspiciunile cu privire la modul în care acestea funcţionează, dar şi fata de confortul pe care îl pot oferi. Directorul Tehnic al societăţii de transport local, dă, însă, asigurări cu privire la faptul că autobuzele, chiar dacă dacă sunt la mâna a doua, respecta standardele  europene.

Mai mult decât atât, reprezentanţii societăţii de transport dau asigurări că nici din punct de vedere tehnic autobuzele nu vor crea probleme.

În următoarea perioadă Trans Bus va achiziţiona un nou lot de 25 de autobuze second hand, autobuze ce vor fi introduse pe liniile de transport judeţean.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!