Publicat la: 24.02.2021. 19:06 / 751 views

AVANTAJUL CLASELOR “MICI” DIN ORAȘ. DISTANȚAREA ELEVILOR, ASIGURATĂ ÎN TOATE SĂLILE

De la revenirea tuturor elevilor în bănci, s-a renunțat la ideea distanțării fizice, măsură obligatorie aplicată la începutul anului școlar. Unii părinți au chiar temeri în această privință, în condițiile în care, în unitățile cu mulți copii, elevii stau câte doi în bănci. Pe de altă parte, pentru școlile din oraș cu un număr redus de elevi, distanțarea fizică este asigurată și acum, în toate clasele.

SCOALA 8 ELEVIUna dintre unitățile de învățământ unde se poate respecta regula distanțării fizice între elevi este Școala nr. 8 “Nicu Constantinescu”. Este avantajul unei școli care nu are grupe de preșcolari și clase primare și gimnaziale peste normativ.

Și pentru cadrele didactice, în aceleași condiții pandemice, predarea este mai ușoară, dincolo de faptul că activitatea la catedră este mai puțin solicitantă cu un număr mai mic de copii. Profesorii au asigurate toate condițiile, astfel încât să fie în atenție și puținii elevi nevoiți să participe online la ore.

La Școala Gimnazială nr. 8 “Nicu Constantinescu” din Buzău învață aproape 250 de copii. (Mihai Bunaziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!