Publicat la: 01.04.2020. 18:18 / 345 views

AUTORUL MASACRULUI, FĂRĂ DISCERNĂMÂNT! VERDICTUL COMISIEI DE EXPERTIZĂ, ÎN ANALIZA PROCURORILOR

Rezultatul expertizei medico-legale a arătat că autorul masacrului de la Spitalul Săpoca nu avea discernământ în momentul comiterii faptelor. Raportul a ajuns pe masa procurorilor, care vor decide dacă vor solicita sau nu o contra-expertiză.

sapoca 3 criminal 2

Încă din luna ianuarie a acestui an, Campus TV a difuzat, în excluzivitate, informaţia potrivit căreia medici legişti au ajuns la concluzia că bărbatul nu a avut discernământ în momentul comiterii crimelor. De la acel moment şi până acum, specialiştii comisiei speciale de expertiză au mai avut de parcurs câteva proceduri birocratice astfel că, zilele trecte, raportul de expertiză a ajuns la Parchetul Judeţean.

Concluzia medicilor a fost că atacul furibund al bărbatului în vârstă de 38 de ani a venit pe fondul unor afecţiuni netratate, fiind cunoscut cu antecedente cu episoade epileptice şi de intoxicaţie alcoolică. În aceste condiţii, individul nu va răspunde penal, dar va rămâne internat permanent la Săpoca. Procurorii, însă, pot decide să ceară o contra-expertiză.

Tragedia de la Spitalul Săpoca s-a petrecut în luna august a anului trecut. Într-un moment de furie, un bărbat din Scorţoasa, pacient, a ucis 7 bolnavi din două saloane, iar alţi 6 internaţi au suferit leziuni grave.

Pe lângă cercetarea autorului pentru omor calificat şi distrugere,  procurorii au deschis şi o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă şi ucidere din culpă, cercetare care urmăreşte modul în care a acţionat personalul medical. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!